Hovedfunskjene til GVCS

From Open Source Ecology
Jump to: navigation, search
Main > OSE > Guiding philosophies

Åpen Kilde - vi publiserer fritt våre 3D design, skjemaer, instruksjonsvideoer, budsjetter, og produktveiledninger på vår åpen kilde wiki og nytter åpent samarbeid med tekniske bidragsytere.

Lavkostnad - Kostnaden for å lage eller kjøpe våre maskiner er, i gjennomsnitt, 8x billigere enn å kjøpe det fra en industriell produsent, inkludert en gjennomsnitlig arbeidskostnad på $15 i timen for en GVCS fabrikator.

Modulær - Motorer, deler, sammensetninger, og kraftenheter kan byttes, der enheter kan gruppes sammen for å diversifisere funksjonaliteten som er oppnåelig fra et lite sett av enheter.

Brukervennlig Service - Design-for-demontering tillater brukeren å ta fra hverandre, vedlikeholde, og reparere verktøy enkelt uten å være avhengig av kostbare reparatører.

Gjør-det-selv - Brukeren får kontroll over å designe, produsere, og modifisere GVCS verktøysettet.

Lukket Sløyfefremstilling - Metall er en essensiell komponent av avanserte sivilisasjoner, og våre plattformer gjør det mulig å resirkulere metall til å bli nytt råstoff for å produsere ytterligere GVCS teknologier - og gjør det dermed mulig for krybbe-til-krybbe fremstillingssykluser.

Høy Ytelse - Ytelsesstandarder må matche eller overgå de industrielle motpartene for at GVCS skal være levedyktig.

Fleksibel Fabrikering - Det har blitt demonstrert at den fleksible bruken av generalisert maskineri i passende skalaproduksjon er et levedyktig alternativ til sentralisert produksjon.

Distributiv Økonomi - Vi oppfordrer til kopieringen av bedrifter som avleder fra GVCS plattformen som en rute til virkelig fri virksomhet - på linje med Jeffersoniansk demokrati.

Industriell Effektivitet - For å kunne tilby et levedyktig valg for en robust livsstil, matcher eller overgår GVCS plattformen produktivitetsstandarden til industrielle motparter.