Donirajte

From Open Source Ecology
Jump to: navigation, search

Mi razvojamo alate da bi vam pomogli! Gradimo prvo svjetsko replicirajuće samoodrživo selo. Kada bude dovršeno, svatko s malim minimumom sredstava i vještina će biti u mogućnosti da izgradi vlastitu održivu zajednicu koristeći informacije na našoj otvorenoj mreži. Nadamo se da ćemo korištenjem distributivne ekonomije promicati pravednu raspodjelu bogatstva, tako da svi možemo postati slobodni.

Mi stvaramo prave stvari, ne samo ideje. Pogledajte naš napredak na OSE-ovom weblogu. Svaka donacija, velika ili mala, može pomoći. Hvala!

Donirajte putem BitCoina:

Donirajte putem PayPal: <paypal>1</paypal>

Donirajte putem Flattr: <flattr

uid="marcin_ose"
title="Open Source Ecology Wiki"
description="Open Source Ecology is a movement dedicated to the collaborative development of tools for replicable, open source, modern off-grid resilient communities."
category="text"
language="en_GB"
button="compact"
/>

ili pogledajte ostale mogućnosti doniranja, uključujući i odbijanje od poreza za dobrotvorne donacije.

Također možete donirati sredstva kao što su hrana, usluge, sjeme, metal i materijali za OSE-a. Imamo popis needed items and materials|potrebnih predmeta i materijala. Molimo kontaktirajte nas da saznate kako.

Postanite True Fan

100 True Fans

True Fans doniraju određeni iznos svakog mjeseca za podršku OSE-ovih tekućih projekata. Mi smo 100% podržni donacijama, tako da možemo razvijati GVCS puno radno vrijeme. Mi dosljedno provodimo gotovo 100% donacija na izradu prototipova i publiciranje rada oko GVCS-a, što znači da se vaša pretplata prevodi izravno u proces ostvarenja vizije OSE-a. Postati True Fan je način da se pridružite timu i pokretu koji ostvaranje san o integriranom tehnološkom setu. Pretplata je ponavljajuća donacija OSE-u kroz Marcin Jakubowski, Ph.D.

Links