Doner

From Open Source Ecology
Jump to: navigation, search

Doner

Vi utvikler verktøy for å hjelpe deg! Vi bygger verdens første kopierbare selvforsynte landsby. Når den er ferdig, vil hvem som helst med et lavt minimum av ressurser og evner kunne bygge deres egne robuste fellesskap ved å bruke informasjonen delt gjennom vårt nettverk. Vi håper å bruke distributiv økonomi for å promotere en likevektig distribuering av rikdom, slik at vi alle kan utvikle oss mot frihet.

Vi lager virkelige ting, ikke bare ideer. Se vårt fremskritt på OSE vevloggen. Alle donasjoner, små eller store, kan hjelpe. Takk!

Doner gjennom PayPal: <paypal>1</paypal>

Doner gjennom Flattr:

<flattr

uid="marcin_ose"
title="Open Source Ecology Wiki"
description="Open Source Ecology is a movement dedicated to the collaborative development of tools for replicable, open source, modern off-grid resilient communities."
category="text"
language="en_GB"
button="compact"
/>

eller se andre donasjonsalternativer, inkludert skattefradragsrettige veldedighetsdonasjoner.

Du kan også donere ressurser som mat, tjenester, frø, metaller, og materialer til OSE. Vi har en liste over gjenstand og materialbehov. Vennligst kontakt oss for å finne ut hvordan.

Bli en Sann Tilhenger

100 True Fans

{{LinkLang|True Fans|Sanne Tilhengere]] donerer en gitt sum hver måned for å støtte OSE sitt pågående prosjekt for å massefinansiere vårt kontinuerlige arbeid. Vi er 100% støttet av donasjoner slik at vi kan utvikle GVCS på fulltid. Vi bruker konsekvent nesten 100% av våre donasjoner på å lage prototyper og å produktutgivelsesarbeid rundt GVCS, noe som betyr at ditt abbonnement er direkte med på prosessen med å gjøre Open Source Ecology en realitet. Å bli en Sann Tilhenger er en måte å bli med på laget og bevegelsen som gjør vår drøm om et integrert sett av teknologier en virkelighet. Abbonnementet er en gjentagende donasjon til Open Source Ecology gjennom Marcin Jakubowski, Ph.D.

Lenker